Thursday, April 21, 2011

Sila Check Inbox. Hlovate Kirim Salam.








Bismillahirrahmanirrahim :)





"Ramadhan da habis" Chad mengulang sekali lagi dengan pandagan ditala ke langit Syawal.

"I miss it already."

by







The above:

Surat cinta dari Hlovate akan sampai, soon.
InshaAllah :))

22nd April 11



Kata Hlovate, buku kali ini main topic dia tentang bulan yg dirindui,
Ramadhan ofcourse :)


Ramadhan pn akn singgah tak lama saja lagi.
Agar dipanjangkan umur, utk sempat bertemu lagi.

At least,

until Ramadhan.

But hey,

ajal siapa yg tahu?








"Beloved Allah, limpahkanlah kesabaran kepada kami, dan matikanlah kami dalam keadaan Islam(berserah sepenuhnya kepada Mu)" [7:126]



In the mean time
hadirkan jiwa
tingkatkn iman
untuk terus hidup
meniti bulan, bulan yang seterusnya.
La Tahzan
Allah ada.
Sentiasa ada :)


Sony Ericsson sudah menjerit kehabisan battery
Sabar ya, sy charge anda sebentar sj lagi ^.^


-HandsDown-
Pejam mata. Gelap.









4 comments:

Aimi Syahirah :) said...

Tak sabar lah kaka! :')
Hlovate yg dirindui :(

nusaibah said...

xlama je lg. esk sj pn.
Assbru minal iimaan :)
kirim slm assalamu'alaikum kat hlovate. kat buku dia pn jd la haha. akk myb xdpt pegii. pegi pn lmbt sket i'A. bt nt tmrrw ^^

nurul hazirah muhammad said...

haa! akk nmpk bku ni kt pesta bku aritu.mcm menarik tp xterbeli. hehe

nusaibah said...

kenapa xbeli? huhu
nnt beli la. tak rugi :)