Monday, May 18, 2009

pemberitahuan

Sekalian kamu, Hari itu sye br je abs bace ini;



Hlovate, kamu joker ke author ke student ke doc ke or what ? *ahaha*
(mcmla dia bce ini punya blog) 



Buku ini boleh tahan hebatnye. Just kadang-kadang serabut sikit. Tak faham "ni dialog sape actually?" Tapi karya-karya dia yang after this one, bley nmpk la sikit kekurangan keserabutan dalam mengayat. Pape un. superb lah.

-Sesedap rasa dan cuka mengkritik-

 


Sue me ;)

4 comments:

ImaZahra said...

huhu,

dah la sy mmg minat tahap petala kelapan dengan karya hlovate nih,
dulu: curious jgk nk tahu sape hlovate nih,

sekarang: ala, lantak la sape pun dia, janji karya dia best;)

Muz' said...

huyoo,
ada berani mengkritik eh skarang?
hahaha
bagus2
:P

amiR muJahiD said...

hlovate gempak abes...
hehe...

nusaibah said...

da2. udah. g smbg blaja. shuh2. xde novel2 da.haha.