Wednesday, April 15, 2009

Double Bonds

Di sini saya mahu bercerita. Kisah tentang kamu dan dia. Entah mengapa tidak perlu dikata. kerana mulut santan binasa. ha? (IGNORE)

Sudah agak beberapa ketika tidak ku-update this solemn blog. But, todayy, agak tertarik hati ini untuk mengupdate blog yang sudah lama tidak mendapat sentuhan kata. 

Indeed to share something with you about:








12 April aritu = ziarah umah yam for walimah kakak and abg dia. 

Selamat bersatu ;)

Alhamdulillah, kt tgk majlis itu berjalan dgn lancar je. Tak tahulah pendapat org belakang tabir cane. haha. tnye yam sndr. Kesian ku tgk sahabat ku yg seorg itu.bertungkus lumus. sye tgk pun pnt. Berat mata memandang, berat lagi bahu memikul. btl x? ;P
 tp xpe, die enjoy kot bwt segala kerje  uh. (KAK LONG cepat la nikah) haha. Kalau ada sape2 yg kakak ke, abg ke nk kawen jemput la yek! (TIDAK MALU) heh.





Seha, kt un dpt KitKat! ;P


Credits to :

Maryam  sekeluarga kerana sudi menjemput diri ini bagi meraikan satu ikatan yang murni dan dirahmati, InshaAllah. 

Liyana Syamimy for tidak berat hati memberi ruang bagi ku untuk bersama manaiki kereta yang di pandu oleh kakak mu.

Kakak kepada mimy yg telah bersusah payah drive kereta time hujan (bukan sng drive time hujan. Ade pnglmn suda ;P)

Chefs yg masak2 kat rumah yam. SEDAP. nak lagi? 

Sahabats ku pengubat rindu. 

The very NOT least,

Special Thanks to ALLAH The Almighty, yang Maha Berkuasa atas segala sesuatu. Without keiizinanNYA, saya mungkin tidak akan berada di sana apatah lagi utk wujudnya post kali ini. And without HIM also, there will be NO you, me and this whole wide universe. Wallahu'alam.




Jazakahumullahu Khair.





5 comments:

miss G said...

ehehe...btol2...alllah uh yg maha kuase...alhamdulillah...

Maryam said...

br menjengah ur blog..
slps lame x dibuke.. hehe..
terkezut ade post ni..
anyway, thnks for coming! happy sgt ade kwn2 dtg.. but sorry coz x terlyn sgt.. ~ :)
dh cbe sedaya upaya~ hehe..
apep un.. alhamdulillah sume settle~ lega! hehe..
thnks again k~

nusaibah said...

hahah.tekejut ke? heh. pedaa yam nih. i;m glad je to come2.haha. lenkali jemput ag kt dtg klau yam kawen lak ;p haha.

LiYAnA sYAmiMy ♥ said...

nusaibah.. sori2 bangat.. internet umah rosak lagi.. gambar2 kat komputer umah.. nih un pinjam laptop kakak atas alasan utk urusan upu.. tp.. still curi2 bukak myspace.. hahaha~~

nusaibah said...

mimy; sokay babe. g USIM jgn lupe kt. klau lupe kt anta awk kat umah saket jiwe. hahah xP